Friday, October 5, 2012ALKEISENGLANNIN TREENIT SÄHKÖPOSTITSE
Perusasioiden kertaus.
10 viikon ohjelma alkaa lauantaina  13.10.2012.

OPINTOJEN KULKU

Uudet nettitehtävät saadaan meilitse lauantaisin. Ne palautetaan opettajalle viimeistään seuraavana keskiviikkona. Torstaina osallistujille lähetetään malliratkaisu, josta voi tarkistaa oman suorituksensa. Koontia, selityksiä ja opiskeluvinkkejä erillisenä meilinä perjantaisin. 

Hinta 123 euroa (sisältää alv:n).

Pretty Polly Kielikoulutus Oy

Ilmoittautuminen minulle  rita (piste) ahonen (at) sci.fi    
Perusidea on OHJATTU ITSEOPISKELU. Kurssin edetessä oppilas saa palautetta suorituksistaan ja samalla tajun siitä mitä osaa ja mitkä kielitaidon osat kaipaavat kohennusta. Hänellä on tilaisuus oppia uutta ja vahvistaa vanhaa. Tehtävät ovat yksinkertaisia ja käytännönläheisiä. Samoin niiden malliratkaisut ja selitykset. Tämä opiskelumuoto ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Voi opiskella kotona, työpaikalla, viikonloppuna, arkena. Sen voi yhdistää muuhun opiskeluun tai opiskella pelkästään netissä. Ohjattu nettiopiskelu on joko muun opiskelun lisä tai keino pitää kieltä yllä silloin kun ei muuten opiskele tai käytä kieltä. 

MUUTAMA OPISKELUVINKKI

Luo suotuisat olosuhteet: Pois häiriötekijät kuten melu, nälkä, jano. Rauhallinen hetki, hyvä valaistus, vireä olo. Opiskelu on parhaimmillaan elähdyttävää ja ilahduttavaa.

No comments: